SALON EXCLUSIF | MY L'ORÉAL PROFESSIONNEL

SALON EXCLUSIF

ABOUT SALON EXCLUSIF

Salon Exclusif is een website waar iedereen terecht kan die graag wil genieten van kortingen op producten en diensten die aangeboden worden door L’Oréal Professionnel kappers.D e diverse deals op Salon Exclusif zijn speciaal bedacht om de L’Oréal Professionnel producten betaalbaarder te maken voor jouw klanten, L’Oréal Professionnel kapsalons competitiever te maken.
Nadat klanten in jouw salon zijn langs geweest voor een snit, kleuring of de aankoop van een product kunnen ze, afhankelijk van de lopende deals, een cashback aanvragen op www.salon-exclusif.be.

VOOR MIJN KLANTEN

Klaten maken een profiel aan waarop ze al hun terugbetalingsaanvragen kunnen opvolgen en hun persoonlijke gegevens later nog kunnen aanpassen.

VOOR MIJN SALON

U kan Salon Exclusif als een middel gebruiken om uw klanten te overtuigen bij aankoop van een product sneller naar uw salon te laten komen.
Breng uw klanten dus zeker op de hoogte van de website en van de lopende deals. Hoe ? Dit kan je doen door er over te praten, maar ook door er over te communiceren op uw social media profiel van uw kapsalon of door een flyer in uw salon te leggen.

Mail Top

Onze voorwaarden

• Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
• Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
• Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op [email protected] dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.