Inside L’Oréal Pro | MY L'ORÉAL PROFESSIONNEL

ABOUT INSIDE L'ORÉAL PRO

Neem een duik in het hart van het merk L’Oréal Professionnel: inspiratie, nieuwe ideeën, interviews met kappers en bijdragen van de teams! Van de ene editie tot de andere, stappen we binnen in de wereld van het merk en zijn nieuwe lanceringen.

Ontdek hieronder onze 9e editie van Inside L’Oréal Pro waarin we een nieuw belangrijk hoofdstuk beginnen in de geschiedenis van L’Oréal Professionnel Paris. Een hoofdstuk gevuld met nieuws en verhalen om u verder te ontwikkelen, u te onderscheiden en u beter te maken.

CAPSULES VAN DE 9de EDITIE

FRENCH GLOSSING

Ginger en Rebecca laten je kennismaken met de kunst van het kleuren alsof je het nog nooit eerder hebt gekend. Een nieuwe service die haar een stralende glans biedt die dekking van wit haar en wortel mogelijk maakt. Ontdek in deze capsule onze twee technieken om een Franse glans te bereiken, maar ook onze nieuwigheden: Fles, Dia light Clear en nieuwe tinten

SERIE EXPERT

Onze experts kwamen bijeen om het belang van duurzaamheidsaspecten en respect voor het milieu te bespreken. Het nieuwe Serie Expert-assortiment vindt zichzelf opnieuw uit met een nieuwe verpakking die is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Arnaud en Robin delen met u onze prioriteiten en plannen voor de komende twee maanden.

MASTERCLASS FRENCH GLOSSING

Michael Del Bianco en Corado Natola kwamen samen om de geheimen van een French Glossing te delen. Wilt u het haar van uw klanten doen glanzen en tegelijkertijd het haar voldoende voeding geven? Volg het advies van onze professionals in een Masterclass speciaal voor u gemaakt! Een product ontworpen voor kappers om een op maat gemaakt resultaat te kunnen aanbieden.
Mail Top

Onze voorwaarden

• Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
• Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
• Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op [email protected] dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.