Werk ook met L’Oréal Professionnel – MY L'ORÉAL PROFESSIONNEL

Werk ook met L’Oréal Professionnel

Dromen, uitblinken en het samen waarmaken!

ONTDEK L’ORÉAL PROFESSIONNEL

L’Oréal Professionnel – het professionele experten merk en partner van kappers, om te dromen, uit te blinken en het samen waar te maken – opent de deuren van haar universum voor jou.

Al sinds 1909 voorzien wij kappers van de meest innovatieve producten die getest en goedgekeurd zijn door de grote namen in de kapperswereld. We zijn aanwezig op de belangrijkste modeshows en we werken nauw samen met de meest getalenteerde kappers. We ontwikkelen producten die passen bij deze veeleisende experts die de beste producten verwachten, waarmee ze in zeer korte tijd de beste resultaten kunnen bekomen.

We zijn vastbesloten om kappers iedere dag te helpen en verbinden ons ertoe om hun werkomstandigheden en opleiding te steeds verbeteren.

 

Bijna één miljoen kappers in 70 landen vertrouwen al op de expertise van L’Oréal Professionnel. Met dank aan geavanceerd onderzoek en een buitengewoon opleidingsteam leren wij steeds de nieuwste technieken aan.

 

Daarboven engageert L’Oréal Professionnel zich om duurzame producten te ontwikkelen die het milieu respecteren.

WAAROM MET L’ORÉAL PROFESSIONNEL WERKEN?

1. Hoogtechnologische producten

Al sinds haar oprichting is L’Oréal Professionnel als pionier in de kapperswereld gevestigd. Alles is begonnen in 1904 toen oprichter Eugène Schuller de eerste onschadelijke haarverf uitvond om zo een oplossing te bieden aan de noden van de kappers en hun klanten.

 

« Ik heb altijd gedacht dat onze uitbreiding en succes op de eerste plaats afhing van gepassioneerde onderzoekers, met creativiteit en werk als kardinale deugen. »

 

In de loop der tijd blijft L’Oréal Professionnel bewijzen dat ze het voortouw neemt bij het innoveren en trend zetten in de kapperswereld.

2. Een buitengewoon opleidingsteam

LEREN EN VOORUITGAAN MET DE REFERENTIE IN DE PROFESSIONELE MARKT

 

Vooruitgaan, uitblinken, zich heruitvinden, zodat jouw passie blijft groeien elke dag. L’Oréal Professionnel nodigt je uit om jouw beroep ten volle te beleven en biedt je de middelen om je te verbeteren, om je uit te drukken en zo jouw dromen waar te maken.

DROMEN, UITBLINKEN, HET WAARMAKEN … SAMEN

 

De academies en studio’s van L’Oréal Professionnel begeleiden je in de aanpak van jouw opleiding. Technisch gekwalificeerde leraren, die zelf een gespecialiseerde opleiding hebben gevolgd, dragen jou hun kennis van het vak over. De stages, ontworpen door deskundigen in volwassenen pedagogiek, zijn ware uitwisselingsmomenten van kennis en ervaring.

 

EEN DAGELIJKSE ONDERSTEUNING

 

Met L’Oréal Professionnel werken betekent ook genieten van een technische ondersteuning van op afstand dankzij onze telefoonlijn Allo techniek (02/210.06.20) die het mogelijk maakt om de kappers dagelijks te helpen in hun salons.

3. Hulpmiddelen om jouw bedrijf te laten groeien

The Business Club/Salon Emotion

 

The Business Club stelt voor om de klantenervaring terug centraal te stellen in ons vak! Waardoor je meer tevreden klanten zal hebben, een toegewijd team en hogere winsten.

Een online bestelplatform

 

De L’Oréal Professionnel ervaring gaat verder dan het kappersbezoek, ze is ook online te beleven dankzij onze digitale hulpmiddelen.

 

De webshop maakt het mogelijk om je alle mogelijk producten te bezorgen met een enkele klik.

4. Een marketing aangepast aan de noden van de kapper

Kiezen voor L’Oréal Professionnel, dat betekent zowel genieten van een bekwaam marketing team dat luistert naar jouw behoeften als genieten van exclusieve aanbiedingen.

 

Daarnaast bieden wij een meerwaarde aan jouw salon door jouw zichtbaarheid te verhogen, zowel in jouw salon als op het web.

 

Onze marketing teams voorzien promotie materiaal dat aangepast is aan de laatste nieuwigheden en jouw budget.

L’Oréal Professionnel is ook een merk dat altijd mee is met de mode en altijd backstage aanwezig bij modeshows. We helpen bij het creëren van de populairste looks en het inspireren van vrouwen overheen de hele wereld.

 

We zijn de leiders in de kappersbranche, aanwezig op de meest trendy modeshows en in de meest gelezen magazines.

 

We staan in de Top 10 Alle media van de Cosmetische sector. Achter merken zoals Lancôme, Dior en Chanel.

 

We hebben ook ons eigen magazine, die het mogelijk maakt om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste kapperstrends.

 

Bovendien komen we twee keer per jaar uit met it-looks die de meest modieuze kapsels van het moment voorstellen.

6. Een begeerd merk dat dicht bij de consument staat

L’ORÉAL PROFESSIONNEL HAIR FASHION NIGHT

L’Oréal Professionnel heeft voor het eerst in 2016 een wereldwijd evenement georganiseerd die kappers en hun klanten samenbrengt. Het concept van de HAIR FASHION NIGHT is simpel: we nodigen vrouwen uit om hun haar te laten stylen door de beste kappers van België.

 

In een backstage sfeer geven we ze de kans om de meest trendy kapsels uit te proberen terwijl ze een glamoureuze en leuke avond beleven.

ELLE SUMMER TOUR

 

L’Oréal Professionnel vergezeld de consument ook tijdens de zomer. We werken immers samen met het magazine « ELLE » om hen de beste zomer te bezorgen.

 

Met de Elle Summer Tour bieden we vrouwen samen de mogelijkheid aan om hun look te veranderen in een urban en trendy sfeer.

 

STYLE MY HAIR

Om vrouwen dagelijks te inspireren heeft L’Oréal Professionnel een app gelanceerd, “STYLE MY HAIR” is de eerste in zijn soort, die het mogelijk maakt om nieuwe looks, kleuren, kapsels en snits virtueel uit te proberen.

 

Door gebruik te maken van deze app worden de consumenten geïnspireerd nog voor het kappersbezoek en blijven ze op de hoogte van de laatste nieuwe haartrends.

HEB JE VRAGEN OF BEN JE OVERTUIGD?

Mail Top

Onze voorwaarden

• Wij verwerken uw persoonsgegevens om u op uw aanvraag te voorzien van onze producten en diensten.
• Wij verwerken en analyseren uw financiële gegevens om u een juiste factuur te kunnen versturen voor onze producten en diensten en uw betaling te kunnen verwerken.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens om met u te corresponderen in geval van een noodzakelijke rectificatie.
• Wij bewaren uw persoons- en financiële gegevens in verband met de bewaarplicht.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om u in het geval van een calamiteit ten aanzien van onze producten en diensten te voorzien van alternatieven en service.
• Wij bewaren uw persoonsgegevens om te voldoen aan de plichten gesteld binnen onze branche.
• Wilt u uw gegevens verwijderd hebben, mail ons dan op [email protected] dan verwijderen wij u binnen 30 dagen.